welcome

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

"ΑΟΡΑΤΟ ΦΩΣ" Γράφει η Νότα Κυμοθόη

                                                       φωτογραφία της Νότας Κυμοθόη
"ΑΟΡΑΤΟ ΦΩΣ"
Γράφει η Νότα Κυμοθόη


Ημέρα οπού είναι σήμερα, καθώς όλο το Πνευματικό Φως έχει απλωθεί με όλες τις αλήθειες του για όλους, ας βοηθήσουν οι Φωτισμένοι ιεροί Δάσκαλοι να έρθει αρμονία σε όλη τη γη για όλους της γης τους ανθρώπους κι όλα τα πλάσματα της δημιουργίας. 
Ας απλωθεί όλη η φωτεινή αλήθεια της αρμονίας και χαράς σε όλων τις καρδιές κι όλων τους νόες κι ας κατανοήσουν οι άνθρωποι την ομορφιά κι ας την απλώσουν για όλους επάνω στη γη, ώστε να γίνει ο πλανήτης παράδεισος για όλους και όλες:))...
Ευχαριστούμε τον Ιησού Χριστό, οπού μας έδωσε τις ιερές του αλήθειες κι ας ευχαριστήσουμε για όλη την ενέργειά του, τις ιερές του Διδασκαλίες, την ιερή του Αγάπη για όλους, την απλόχερη μακροθυμία του κι υπομονή του, την ιερή του απόφαση να σφραγίσει με τη θυσία του την αλήθεια για το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα και την αιώνια ροή του Αείου* Φωτός!!!
Ας ευχαριστήσουμε τον Ιούδα, γιατί επιλέχτηκε σκόπιμα από τον ίδιο τον Χριστό, αποτελώντας έναν ιερό κωδικό, όπως γράφω στο βιβλίο μου "Το Λ των λέξεων και του Λόγου", η αποκωδικοποίηση του οποίου φανερώνει αλήθειες που μας έχουν έως τώρα σφραγίσει και κρύψει.
Ας απλωθεί σε όλη την ανθρωπότητα η αρμονία και η χαρά της αληθινής φώτισης οπού δημιουργεί γαλήνη σε όλων τις ψυχές...
Με φως και αγάπη
Νότα Κυμοθόη
-------
Σημείωση: Αείου*=Αγίου, έγινε στη πορεία...
Άειο=Αιώνιο αυτό
Διαβάστε το βιβλίο μου "Το Λ των λέξεων και του Λόγου"

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 © Nότα Κυμοθόη